Политика за защита на личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


Ние защитаваме личните данни на нашите потребители. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия сайт, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

I. Като използвате този сайт, вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

II. Нашият сайт стриктно спазва Закона за защита на личните данни.

III. Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените продукти на посочен от Вас адрес.

IV. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица.

V. При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да ви разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

ПОЛИТИКА ЗА УПОТРЕБА НА ``БИСКВИТКИ``


Настоящата информация за употреба на бисквитки цели да Ви запознае с особеностите и целесъобразността на използването на бисквитки в  интернет магазина на АМЗ ООД (shop.amz-bg.com ).

Какво са „бисквитките“?

Бисквитките („cookie“) са малки текстови файлове, съдържащи ограничен набор от текстова информация, които се зареждат в браузъра и временно се съхраняват на Вашето крайно устройство (компютър, смартфон или друго крайно устройство), докато трае посещението Ви или за по-дълъг период, в зависимост от вида на бисквитката.

Всяка бисквитка е уникална за Вашия браузър и съдържа анонимна информация. Бисквитките обикновено съдържат името на уебсайта, към който принадлежат, времето, за което се съхраняват на компютъра на потребителя, и уникален номер.

За какво се използват „бисквитките“?

Функцията на бисквитките е да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с Вашите предпочитания. Например, запаметяване на предпочитания за език и валута, персонализиране на съдържанието на сайта и други.

Какви „бисквитки“ използваме?

„Бисквитките за сесия” остават на браузъра Ви само по време на Вашата онлайн сесия; т.е. до напускане на уебсайта.

„Постоянните бисквитки“ остават на браузъра Ви и след онлайн сесията (освен, ако не ги изтриете).

„Бисквитки от трети страни“:

Google Analytics

Нашата страница използва Google Analytics, за да разберем по какъв начин потребителите ползват страницата ни. Можете да изключите събирането на данни от Google Analytics чрез съответните настройки на Вашия браузър, чрез бутона Бисквитки настройки или като кликнете на следния линк . При последната опция на компютъра Ви ще бъде създадено Opt-Out-Cookie (бисквитка за отказ), което предотвратява бъдещето събиране на данните Ви, когато посетите тази страница. Подробности за това как се събират и обработват данни от Google можете да намерите на следния линк: www.google.com/policies/privacy/partners/

Facebook-Pixel 

Нашата страница използва Facebook-пиксел. Facebook-пикселът е HTML код, който ни позволява да задаваме, измерваме и оптимизираме аудитория при провеждането на маркетингови кампании. Facebook-пикселът измерва реализациите на различните устройства, позволява автоматично създаване на целеви групи от посетители на сайта, както и повторно насочване и създаване на динамични реклами.

Управление на бисквитките

Повечето съвременни браузери позволяват по подразбиране поставянето на бисквитки на крайното устройство на потребителя. Ако решите, можете да промените настройките на Вашия браузър и да изтриете бисквитките, автоматично да блокирате тяхното поставяне (в това число и тези от трети страни). Информация за браузърите и за начина на настройка на предпочитанията за файловете на бисквитки можете да намерите на следните уеб страници или друга документация на интернет браузърите:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android
Iphone и Ipad